Om Tappex

Vi hjälper dig till bästa produkt och lösning

Ja, det är precis vad vi gör. Vi på Tappex erbjuder fästelement och infästningar för plast, tunnplåt och gjutgods. Våra produkter sitter i allt från små kretskort till stora flygplan. Oavsett bransch och nisch hjälper vi dig med vår gemensamma kunskap och engagemang – till bästa möjliga produkt och lösning.

Hittar nya vägar
Vi har en gedigen kunskap och vi har ett stort engagemang. På Tappex drivs vi av att alltid hitta fler och nya vägar, allt för att kunna erbjuda dig som kund det allra bästa. Vi är stolta över det vi kan erbjuda och vi är övertygade om att konstruktioner med våra fästelement är den enklaste vägen till en effektiv serieproduktion.

Gedigen kunskap
Vi har en lång och gedigen bakgrund inom fästelement. Det började med att Curt Edgren startade företaget C Edgren 1943 i Stockholm. I början sålde vi biltillbehör och bilverkstadsprodukter men det är mycket som har hänt sedan 1943. Vi ägs i dag av Tappex Thread Inserts Ltd, en stark och tekniskt kunnig aktör på den europeiska marknaden. Och för att befästa tillhörigheten tog vi – dåvarande C Edgren – under 2019 namnet Tappex Sweden.

Nyfiken och vill veta mer? Varmt välkommen att höra av dig!