Du har 0 varuprover i varukorgen
START / Våra leverantörer

Våra leverantörer

Vi ställer alltid höga
krav på våra leverantörer

Alla våra leverantörer ska vara ISO 9001-certifierade eller motsvarande; de ska jobba aktivt med REACH, RoHS och CFSI; de ska kunna leverera PPAP och IMDS; och naturligtvis ska de fokusera på leveranstid, kvalitet och pris. Allt för att vi ska kunna göra detsamma.

Gänginsatser

Gänginsatser för plast, kompositer och aluminiumlegeringar är en viktig produktgrupp för oss. Vi köper gänginsatser från vårt moderbolag TAPPEX Thread Inserts Limited som har egen tillverkning i England.

tappex.co.uk

Insatsgängor

Vi säljer insatsgängor av traditionell typ med bryttapp EHC och KATO CoilThread® -insatser utan bryttapp i de flesta förekommande dimensionerna. Metriska, Unified och British Standard. EHC-insatser tillverkas av WTI, England. KATO tillverkas av Advanex, England.

wti-fasteners.co.uk
katonet.com
Advanex

Blindnit

Våra blindnitar kommer från leverantörer i både Europa och Asien. Vi kan ta fram specialnitar för särskilda behov, samtidigt som vi levererar standardnit. Huvudleverantörer är Qonnect med tillverkning i Asien och 4F med tillverkning i Frankrike.

qonnect-fasteners.com
4f-rivets.com

Blindnitmutter

Blindnitmutter används överallt och i alla fasta material. Vi erbjuder standard blindnitmutter och den så kallade KD-muttern (Kontrollerad Deformation) som är lämplig i till exempel sandwichmaterial. Monteringsmaskiner kommer från svenska Lindova.

dejond.com
bbafasteners.com
lindova.se

Pressfästelement

En produktgrupp som innehåller allt för tunnplåt: mutter, skruv, distanser, panelskruv mm. Huvudleverantör är T.R. Fastenings i England.

trfastenings.com

Termoplastskruv

EPS-skruv är en kostnadseffektiv infästning i termoplaster. Vår skruv kommer från England och Asien.

lancasterfastener.co.uk

Anskaffning av övriga produkter

Vi tar även hem produkter som inte ingår i vårt standardsortiment. Framför allt handlar det om produkter från våra befintliga leverantörer. Exempel på produkter är Här skruv, korgmutter, plåtklips, svetsbultar mm.

Verktyg

Vi marknadsför och säljer givetvis också maskiner och verktyg för att montera fästelementen. Hos oss hittar du såväl pneumatiska och elektriska verktyg som handverktyg och parallellarmar.