Trisert-3™ Titan – lätt, stark och tuff

7 oktober 2019

Nu är den här – nya Trisert-3™  i titan. En lätt och stark gänginsats som är resistent mot korrosion. Den passar perfekt för montering i Trisert 3 Titantuffare material och inte nog med det …

– Med den här vinner du cykeltider också, förklarar produkttekniker Tommy Lejon.

Tappex ser alltid till att utveckla och designa produkter för att matcha olika typer av miljöer och användningsområden. Kraven på till exempel effektivitet och prestanda förändras. Det gäller att hänga med.

För tuffare material
Senaste tillskottet från Tappex – Trisert-3™ i titan – är en gänginsats för montering i tuffare material, som till exempel kolfiber- och Kevlarkompositer och i vissa fall aluminiumlegeringar.

Titan är ett lätt och samtidigt starkt material. Dessutom är det resistent mot korrosion. Handlar det om en högprestandaprodukt i krävande och utsatta miljöer, ja då är den här gänginsatsen helt rätt, förklarar Tommy Lejon.

Vinner cykeltider
Trisert-3™ har en gänga även på utsidan, inte bara på insidan. Tack vare att den monteras snabbt och smidigt finns även pengar att spara i produktionen.

Trisert-3™ skär en egen gänga i materialet. Det innebär att den på ett enkelt sätt kan skruvas ner i materialet istället för att värmas ner eller monteras med ultraljud. Det krävs inte någon förgängning, arbetet blir mer effektivt och du vinner cykeltider, förklarar Tommy Lejon.

Vill du veta mer? Hör gärna av dig till någon av våra säljare.